Venice Business Software – Annexe
  • tel. 03 664 37 28
  • info@annexe.be
  • Heiakker 19 - 2950 Kapellen

Venice Business Software

Venice Business Software

.

Wij werken voor alle KMO’s en accountantskantoren die willen digitaliseren met Venice Business Software.  Deze Belgische facturatie- en boekhoudsoftware is de efficiëntste van België, vandaar onze keuze voor Venice.  Het is de Rolls Royce onder de standaardpakketten : zeer stabiel, up-to-date help, intuïtief en er zijn enorm veel persoonlijke instellingen mogelijk.  Een doorgedreven digitalisering is voor ons de uitdaging voor elke klant uit elke sector.
.
IT-Bedrijven verkopen veel verschillende soorten pakketten, maar leveren geen uitgebreide opleidingen om goed met deze pakketten te werken.
.
Zo blijven werknemers data verzamelen in Excel, blijven belangrijke functionaliteiten onbenut en mist het softwarepakket zijn doel.
.

Hoe lossen wij dat op?

Wij werken enkel en alleen met Venice; we kennen dit pakket dus zeer grondig.  Wij begeleiden onze klanten van A tot Z; van de analyse over de implementatie tot en met de opleiding van uw medewerkers.  Wij willen niet alleen dat onze klanten met Venice kunnen werken; wij willen échte efficiëntie behalen.
.
Concreet bestaat een Venice implementatie uit 4 stappen :

  1. grondige analyse van uw huidige manier van werken
  2. vertaling van deze flow naar Venice
  3. implementeren van alle instellingen
  4. opleiden van u en uw medewerkers
De Vlaamse Overheid subsidieert uw Venice opleidingen via de KMO portefeuille.
Interesse? Vraag onze whitepaper of kom eens kennis maken op ons volgende seminar.

Zonder aankoopverplichting.