Gratis Event – Groothandel van Morgen – Annexe
  • tel. 03 664 37 28
  • info@annexe.be
  • Heiakker 19 - 2950 Kapellen

Gratis Event – Groothandel van Morgen

Is uw groothandel al future-proof?
.

De groothandel staat voor een enorme uitdaging.  Er is de prijsdruk omdat de consumenten rechtstreeks bij de fabrikanten kunnen aankopen, producenten beginnen een eigen webwinkel, uw klanten verwachten bliksemsnelle leveringen en natuurlijk is er de concurrentie uit het buitenland.

Het goede nieuws is dat er toch in bijna elke sector van de groothandel groei is! Door zich te herpositioneren kan een groothandel inspelen op de vragen van de markt :  direct leveren aan consumenten, aanleveren aan webwinkels, productie zelf opnemen, meer ondersteuning bieden aan uw klanten voor het inrichten van hun schabben en het gebruik van social media, dropshipping, …
Voeg daarbij de opkomende M-commerce en u beseft dat u slimmer moet omgaan met uw assortiment.

Met de aantrekkende economie is het voor u als groothandelaar super belangrijk om snel en accuraat te weten wat uw actuele voorraad is, wat de huidige aankoop- en verkoopprijzen van uw producten zijn en hoe snel uw levertijd is.  Heeft u te maken met voeding, dan is daarbovenop de traceerbaarheid een belangrijke factor.
U zal uw warehouse management op een slimme manier moeten aanpakken om future-proof te worden.

Wilt u graag met uw eigen ogen zien hoe u de groothandelaar van morgen wordt?
Kom dan zeker naar het ‘groothandel van morgen’ event op 05/06/2018 om 13u30 in het Stabroek Business Center, Abtsdreef 10 A te Stabroek.

Agenda :
13u30    Ontvangst met een drankje
14u         Groothandel van Morgen met praktijkcase
16u         Q & A
16u30    Netwerkdrink

Inschrijving - Event Groothandel van morgen

Ik wil in de toekomst op de hoogte blijven van Annexe en hun workshops
JaNee