Ontmoet ons Dreamteam

Maak kennis met ons dreamteam

Ons dreamteam

Ruth Boel

Senior Efficiency Expert & Venice Consultant

Ruth heeft meer dan 30 jaar ervaring in digitale kantoororganisatie en HR. Ze begeleidt ondernemers om efficiënt te werken met hun eigen software of met Venice Business Software.

Als gedreven ondernemer  wordt haar brede kennis bijzonder gesmaakt door KMO’s. Gepassioneerd door efficiëntie, digitalisering en organiseren, werkt ze methodisch, no-nonsense en empathisch.

Zij doceert onze workshops bij VOKA, POM Antwerpen, Unizo en in bedrijven. Zij is auteur van haar eigen boeken en voor Indicator (Tips en Advies). Ruth is Voka KamerAmbassadeur voor Kapellen, Platonist als deelnemer en als meter, lid van de Raad van Bestuur van Voka en actief lid van de stuurgroep Platform Ondernemend Kapellen (POK) waar ze samen met andere ondernemers ideeën bront voor beter ondernemerschap.

Rose Vergouwen

Office Manager - annexe
Rose is gepassioneerd door alles wat met administratie te maken heeft, geknipt als onze Office Manager dus. U hoort haar vriendelijke stem achter Dé Kantoorlijn, onze ondersteuningslijn voor al uw Ms Office vragen én voor elk Venice Business software probleem.

Rose werkt bijzonder geëngageerd en is snel van begrip. Zij heeft een engelengeduld en levert onberispelijk werk af.

Zij staat in voor  het organiseren van onze seminars, ze houdt onze boekhouding up-to-date in Venice en nog zo veel meer…

Hanne Verloy

Junior Venice Consultant & Efficiency Expert
Hanne is bijzonder gedreven om bij te leren en haar kennis te delen.  Zij hecht veel belang aan efficiëntie op kantoor en zoekt samen met ons team naar de ideale én digitale kantoororganisatie van onze klanten; ze gaat voor die extra mijl. 

Zij begeleidt de efficiëntietrajecten waar ze werkt met de eigen software van het bedrijf. En ze verdiept zich uiteraard ook in Venice Business software om onze Venice klanten correct te implementeren en op te leiden.

Laat u helpen door ons team

Wanneer uw administratie in het honderd loopt staat ons dreamteam klaar om u te helpen.
Annexe