Wie is Annexe

Maak kennis met Ruth Boel

Wie is Ruth Boel

Ruth Boel

Senior Efficiency Expert & Venice Consultant

Ruth begeleidt KMO’s om efficiënt te digitaliseren met de beschikbare of nieuwe, digitale tools in het bedrijf of om te digitaliseren met Venice Bedrijfssoftware. Ruth bedenkt telkens opnieuw creatieve oplossingen op maat van haar klanten.

Ruth heeft zich omringd met een sterk team van digitale specialisten zodat ze voor elk digitaal kantoorprobleem een oplossing heeft met haar betrouwbare partners. 

Als gedreven ondernemer wordt haar brede kennis bijzonder gesmaakt door KMO’s. Gepassioneerd door efficiëntie, digitalisering en organiseren, werkt ze methodisch, no-nonsense en empathisch.

Zij doceert workshops bij VOKA, POM Antwerpen, Unizo en in tal van bedrijven. Zij is auteur van haar eigen boeken en voor Indicator (Tips en Advies). Ruth is Voka KamerAmbassadeur voor Kapellen, Platonist als deelnemer en als meter, lid van de Raad van Bestuur van Voka en actief lid van de stuurgroep Platform Ondernemend Kapellen (POK) waar ze samen met andere ondernemers ideeën bront voor beter ondernemerschap. In de Gecoro Adviesraad van Kapellen vertegenwoordigt zij Voka.

Laat u helpen Annexe

Als u efficiënt wil digitaliseren, helpen wij u graag verder.
Annexe