Wie is Annexe

Maak kennis met Annexe

Ruth Boel en haar team van digitale specialisten

Ruth Boel

Senior Efficiency & Venice Expert

Ruth begeleidt kmo’s en accountantskantoren bij digitalisering met focus op de efficiëntie en  het gebruiksgemak voor de gebruikers.  Zij fungeert als projectleider tussen de (te zoeken) IT partners en haar klanten.  

Ruth kent uiteraard Venice software door en door; zij bedenkt telkens opnieuw creatieve oplossingen op maat van haar klanten. Werkt u liever met uw eigen software of met nieuwe software; ook dat kan perfect.

Ruth heeft zich omringd met een sterk team van digitale specialisten zodat ze elk digitaal probleem kan oplossen samen met haar betrouwbare partners. 

Als gedreven ondernemer wordt haar brede kennis bijzonder gesmaakt door KMO’s. Gepassioneerd door efficiëntie, digitalisering en organiseren, werkt ze methodisch, no-nonsense en empathisch.

Zij doceert workshops bij VOKA, POM Antwerpen, Unizo en in tal van bedrijven. Zij is auteur van haar eigen boeken en voor Indicator (Tips en Advies). Ruth is Voka KamerAmbassadeur voor Kapellen, Platonist als deelnemer en als meter, lid van de Raad van Bestuur van Voka en actief lid van de stuurgroep Platform Ondernemend Kapellen (POK) waar ze samen met andere ondernemers ideeën bront voor beter ondernemerschap. In de Gecoro Adviesraad van Kapellen vertegenwoordigt zij Voka.

Laat u helpen Annexe

Als u efficiënt wil digitaliseren, helpen wij u graag verder.
Annexe