Wie is Annexe

Maak kennis met Annexe

Ruth Boel en haar team van digitale specialisten

Ruth Boel

Senior Efficiency & Venice Expert

Ruth fungeert als intern projectleider voor haar klanten.  

Zij werkt in alle sectoren en met alle software tools.

Ruth kent uiteraard Venice software door en door; zij bedenkt telkens opnieuw creatieve oplossingen op maat van haar Venice klanten. Werkt u liever met uw eigen software of met nieuwe software; ook dat kan perfect.

Ruth heeft zich omringd met een sterk team van digitale specialisten zodat ze elk digitaal probleem kan oplossen samen met haar betrouwbare partners. 

Als gedreven ondernemer wordt haar brede kennis bijzonder gesmaakt door KMO’s. Gepassioneerd door efficiëntie, digitaliseren, organiseren, werkt ze methodisch, no-nonsense en empathisch.

Zij doceert workshops bij VOKA, POM Antwerpen, Unizo en in tal van bedrijven. Zij is auteur van haar eigen boeken en voor Indicator (Tips en Advies). Ruth is Voka KamerAmbassadeur voor Kapellen, Platonist als deelnemer en als meter, lid van de Raad van Bestuur van Voka en actief lid van de stuurgroep Platform Ondernemend Kapellen (POK) waar ze samen met andere ondernemers ideeën bronnen voor beter ondernemerschap. In de Gecoro Adviesraad van Kapellen vertegenwoordigt zij Voka.

Werk samen met Annexe

Wij begeleiden met veel plezier uw digitaliseringsproject!
Annexe