Digitaliseringsproject

Digitalisatieproject

Digitalisatieproject

Annexe begeleidt KMO’s en accountantskantoren bij digitalisatie met focus op de efficiëntie en  het gebruiksgemak voor de gebruikers.

 

U huurt ons in als intern projectleider gedurende het hele digitalisatieproject; net zoals u een projectleider heeft voor het optrekken van een gebouw.  

Hoe pakken wij dit aan?

Wij starten met een analyse van uw bedrijfsprocessen.  Tijdens deze analyse komen alle pijnpunten én de hele bedrijfscultuur in beeld.  We optimaliseren dit proces samen met uw medewerkers tot een ideale flow.  De uiteindelijke value stream map vertalen we naar uw software tools.

We werken met 
uw gebruikelijke software of we zoeken samen met u de meest geschikte, nieuwe software tools én partners voor uw bedrijf.  Wij onderhandelen de contracten met de gekozen partners.

Dan gaat de implementatie van start. Tijdens het digitaliseringsproject werken we nauw samen met uw medewerkers en de software partners. We volgen de planning en het financiële overzicht op.

Kortom, wij fungeren als projectleider efficiënt digitaliseren binnen uw bedrijf. U en uw medewerkers kunnen zich blijven focussen op uw core business.

Wat Annexe
uniek maakt, is dat wij uw bedrijf en uw medewerkers begeleiden bij de volledige implementatie. En omdat wij geen IT bedrijf zijn, focussen wij op het gebruiksgemak van de software tools voor uw medewerkers; soms is dat niet wat technisch het makkelijkst is voor de software partners.

 

KMO PORTEFEUILLE

De Vlaamse overheid subsidieert uw digitaliseringsproject

Digitalisatieproject in 4 stappen

1. Analyse

We analyseren uw huidige bedrijfsproces

2. Optimaliseren

We optimaliseren dit proces naar een model zonder frictie

3. Digitaliseren

We bekijken wat we kunnen digitaliseren met uw software tools.

4. Implementatie

We begeleiden de implementatie en sturen bij waar nodig

Heeft u een digitalisatieproject?

Wij komen met plezier bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.
Annexe