Seminar – Digitaliseren van uw bedrijfsadministratie – Annexe
  • tel. 03 664 37 28
  • info@annexe.be
  • Heiakker 19 - 2950 Kapellen

Seminar – Digitaliseren van uw bedrijfsadministratie

Uitnodiging voor seminar ‘Digitaliseren van uw bedrijfsadministratie’

Wilt u, net zoals wij, uw hele bedrijfsadministratie digitaliseren?  Wij kunnen dit uit onze ervaring alleen maar aanraden!

Wij vinden het fantastisch dat we bijna geen mappen meer in de kast hebben staan, dat we overal en op eender welk tijdstip met eender welke device al onze documenten kunnen zien en kunnen werken.

Onze offertes en facturen op maat worden zeer snel opgemaakt dankzij het intensief gebruik van facturatievoorstellen.

Al onze elektronische verkoopfacturen van de maand worden met 1 druk op de knop doorgemaild naar het e-mailadres waarop onze klanten hun facturen graag ontvangen.  Ook de e-rappels worden op dezelfde manier verzonden maar misschien naar een ander e-mailadres als onze klant dit wenst.

Onze aankoopfacturen worden elektronisch verwerkt zodat we geen papieren facturen meer hoeven te bewaren.  Als ons betaalbestand wordt gegenereerd, duiden we aan wat mag betaald worden en we laden dit betaalbestand op in onze banksoftware.

Onze coda’s (digitale bankuittreksels) worden ingelezen in onze boekhouding in een zelflerend systeem.  We hebben er dus bijna geen werk meer mee.

En klaar is kees! Onze aandacht gaat naar de efficiëntietrajecten van onze klanten want bij ons is een klant nog écht koning(in).

Bent u benieuwd hoe we dit aangepakt hebben?

Als preferred partner van Unit4 Venice Business Software, nodigen wij u met veel plezier uit op de gratis infosessie ‘Digitaliseren van uw bedrijfsadministratie’ op dinsdag 28 november om 14 uur in het Stabroek Business Center, Abtsdreef 10, 2940 Stabroek. Bij een hapje en een drankje beantwoorden wij al uw vragen.

Programma :
13u30 Ontvangst met een broodje
14u00 Presentatie : Digitaliseren van uw bedrijfsadministratie
15u30 Q & A
16u00 Hapje en drankje

Schrijf snel in via het onderstaand formulier.

Mis de digitale trein niet en maak uw bedrijf nu al future proof!

Inschrijving Demo Venice