Is uw 'systeem' transparant?

By in ,
Is uw 'systeem' transparant?
We wensen het u niet, maar het gebeurt wel eens dat een werknemer plots ziek valt voor lange tijd. Elke medewerker heeft wel een paar projecten waar hij/zij op dat moment mee bezig is.  Of het nu gaat over prospectopvolging, debiteurenbeheer of de verhuis van uw bedrijf; een transparant systeem om deze projecten op te volgen is van primordiaal belang voor de continuïteit van uw onderneming.

Gebruiken uw medewerkers een papieren systeem of werken zij volledig digitaal; dat maakt niet uit. Als er maar een ‘systeem’ is, dat uw andere medewerkers kunnen raadplegen en opvolgen.

Vraag uw medewerkers om eenvoudige procedures te maken van hun papieren systemen.  Nog efficiënter is om zoveel mogelijk één digitaal systeem te gebruiken zodat de vervanger het systeem gewend is.  Hij/zij moet alleen de projecten overnemen. Al wat u in een digitaal systeem steekt, kan u er ook uithalen.  Dit heeft vele voordelen.

Onze projectopvolging en CRM beheren wij volledig met Venice Business Software. Wenst u een gratis demo? Neem nu contact op om de voordelen voor uw onderneming te ontdekken.

QuoteGood ideas are not adopted automatically. They must be driven into practice with courageous patience.

Admiral Hyman Rickover