Neem tijd voor een juiste analyse!

By in ,
Neem tijd voor een juiste analyse!
Je kunt een huis kopen en als er een baby op komst is, een kamertje bijbouwen.  Daarna komt er een pony bij; er wordt een hokje bijgebouwd. Dan start je een bedrijfje; je bouwt een kantoor aan.  Het resultaat is een huis met typisch Vlaamse koterijen.

Of je kan een architect onder arm nemen om jouw behoeften en plannen grondig in kaart te brengen.  Het is zijn taak om het huis zodanig te bouwen dat het efficiënt is en blijft naar de toekomst toe.

Wij zien het ‘koterijen fenomeen’ o.a. bij de aankoop van software in KMO’s.  Men wil factureren; er wordt een ERP pakket gekocht.  Men wil de propects opvolgen; er wordt in CRM geïnvesteerd.  Voor het debiteurenbeheer wordt een incassoprogramma gehuurd…

Het resultaat is verschillende software pakketten die vaak naast elkaar werken.  De facturen uit het ERP pakket, moeten door de boekhouder opnieuw worden ingeboekt in de boekhoud software.  Er moet een dure link geschreven worden van de CRM naar het facturatie pakket…

Trek voldoende tijd uit voor een grondige analyse van je processen.  Je gaat ongetwijfeld efficiënter werken!

Neem contact op met Annexe om uw specifiek project te bespreken. Wij ontfermen ons graag over uw analyse.

P.S.Gouden tip : Door een objectieve creatieveling onder de arm te nemen voor jouw analyse, veeg je jouw mogelijke bedrijfsblindheid onmiddellijk van tafel.

Quote

Goeie oplossingen vertrekken altijd vanuit de juiste analyse.
Gwendolyn Rutten

One Comment

Comments are closed.