Slim digitaliseren levert u tijd en geld op

By in ,
Slim digitaliseren levert u tijd en geld op

Neem tijd voor een degelijke analyse

In de meeste bedrijven worden de software tools aangekocht door de zaakvoerder of de IT dienst.  De bedienden trekken hun plan met de tools die ze voorhanden hebben.  Vaak worden ze bedrijfsblind; ze werken zoals ze altijd al deden of zoals het hen is aangeleerd.  Ze staan niet meer stil bij de vraag waarom ze iets op een bepaalde manier doen.

Bent u er zeker van dat uw mensen écht efficiënt werken met hun tools?

Als u te weten wil komen hoe u uw kantoor efficiënter kan laten draaien, vraag het dan aan uw medewerkers.  Zij weten immers als geen ander hoe er beter, sneller en efficiënter kan gewerkt worden. Dat is de reden waarom wij steeds samen met uw kantoormedewerkers een analyse maken van uw kantoorproces in de aanloop naar een efficiënt digitaal kantoor.

We optimaliseren samen niet alleen het proces maar ook alle communicatie met de klanten, leveranciers en andere relaties.  Welke informatie is op welk moment relevant voor uw klanten?  En hoe kunnen we de tools, die voorhanden zijn, het best inzetten om de resultaten te behalen die we wensen?  Welke informatie registreren we in de tools met het oog op rapportering?

U merkt dat een degelijke analyse broodnodig is om slim te digitaliseren. Communiceer met uw software leverancier over de wensen van uw medewerkers.  Vaak kunnen zij u helpen om tegemoet te komen aan uw ideale digitaal kantoor.

Maak hier uw afspraak voor een efficiënt digitaal kantoor.

P.S. : Door een stapje terug te nemen buiten uw organisatie samen met Annexe, maakt u een grote stap voorwaarts naar uw efficiënt digitaal kantoor.

One Comment

Comments are closed.