FAQ – Annexe
  • tel. 03 664 37 28
  • info@annexe.be
  • Heiakker 19 - 2950 Kapellen

FAQ

Moet ik met Venice Business Software werken als ik Annexe wil inschakelen om te digitaliseren?

Hoe verloopt een proces analyse?

We gebruiken verschillende technieken om een proces te analyseren.  Soms wordt met enkele personen een proces, dat goed loopt in kaart gebracht als voorbereiding op een digitalisering.  Soms gebruiken we de Brown Paper methode.  We hangen een groot bruin papier aan de wand en brengen samen met een hele afdeling of een heel bedrijf het huidige proces in kaart (zonder de baas!); alle pijnpunten komen aan het licht.  Hieruit distilleren uw medewerkers een nieuw, ideaal proces.  Wij begeleiden uw bedrijf bij de implementatie van het nieuwe proces.  U zal versteld staan van de betrokkenheid van uw medewerkers!

Voor welke kantoorprojecten kan ik bij Annexe terecht?

Voor alle projecten, die al even in uw schuif of op uw kantoor liggen en waarvoor u geen tijd, geen mensen of geen goesting heeft.  Deze projecten nemen wij zoveel mogelijk over zodat u meer tijd en extra energie heeft voor uw core business.  Wij hebben samen regelmatig contactmomenten om de vooruitgang van uw projecten te bespreken. Eindelijk behaalt u de resultaten die u al zo lang wenst.  Enkele voorbeelden zijn : de verhuis van een kantoor coördineren, subsidie dossier bij het ESF indienen

Wat houdt een efficiëntietraject exact in?

Dit bestaat uit 3 fases: 1 – Organisatorische audit van het kantoor (processen, documenten,templates, procedures…). Er wordt een audit verslag opgemaakt met bevindingen en adviezen. 2 -Begeleiding en operationele ondersteuning bij de optimalisatie.  We implementeren de adviezen in uw kantoor. Uiteraard werken we digitaal. Deze fase gebeurt op uw ritme en volgens uw mogelijkheden. 3- Digitalisering van het kantoor : Als u nieuwe software heeft aangekocht, gaan we deze implementeren of de implementatie begeleiden.  Ook leiden wij uw mensen op of coördineren we de opleidingen. Enkel digitaliseren of enkel de operationele ondersteuning voor de audit? dat kan ook.

Voor welke diensten kan ik genieten van de KMO portefeuille?

Annexe is erkend voor opleiding én advies.  Alle opleidingen en workshops kunnen dus voor 40 % of 30 % gesubsidieerd worden door de Vlaamse Overheid via de pijler opleiding.  Alle adviezen en begeleiding van de implementatie van onze adviezen komen in aanmerking voor de pijler advies.  Ziekmo-portefeuille voor meer informatie of bel ons gerust even op.

Wat is Dé Kantoorlijn?

Het is een telefonische service waar u terecht kan voor all-round kantoor advies.  U koopt vooraf een puntenbudget.  Als u een kantoorprobleem of een Venice Business Software probleem, dan belt u Dé Kantoorlijn.  Wij helpen u verder per telefoon of schermovername viaTeamviewer,  zelfs als u geen klant bent bij ons.  Een kantoor draait nog steeds om mensen; niet om online servicetickets.

Stel je vraag :